Vi söker en säljare

Vi söker en ambitiös och driven säljare som kan hjälpa oss att kontakta åkerier i Sverige för att berätta om de tjänster Chaffis.se erbjuder!


Chaffis.se är plattformen där åkerier snabbt hittar chaufförerna de behöver och lastbilschaufförer enkelt hittar jobben de vill ha. Genom att lastbilschaufförerna skriver in behörigheter, var de utgår från och vilken typ att jobb de söker vid registreringen sker matchningen automatiskt, vilket spar enormt med tid för båda parter. 

Nu söker vi en säljare som via telefon kontaktar åkerier i Sverige och berättar om plattformen och de tjänster vi erbjuder. Du hjälper dem att registrera sig och komma igång med att söka lastbilschaufförer.  

Vad vi erbjuder

Arbetet är flexibelt, du väljer själv när och hur mycket vi arbetar. Ersättningen är provisionsbaserad och faktureras via eget företag eller ett egenanställningsföretag. 

Vem är du?

Vi tror att du idag antingen studerar eller söker ett extrajobb. Du är driven och gillar att prata med människor. Meriterande om du har erfarenhet inom försäljning.

Låter det intressant?

Välkommen att skicka din ansökan till !
Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Björkli! 076-023 96 98


Vi finns till hands under rekryteringen