Framtidens arbetstagare prioriterar frihet

Frihet att styra sin egen tid blir en allt viktigare parameter när den yngre generationen ger sig in på arbetsmarknaden. En trend som syns tydligt i många branscher och det är bara en tidsfråga innan den når vår. 


Att få bestämma över sin egen tid och ha en bra balans mellan jobb och fritid blir allt viktigare för jobbsökare. Samtidigt står vår bransch inför ett generationsskifte där det spås bli brist på lastbilschaufförer inom de närmsta åren. Personal kommer att bli en utmaning för landets åkerier. 

Bli en attraktiv arbetsgivare

För att bli en arbetsgivare som den yngre generationen lastbilschaufförer väljer gäller det att erbjuda just frihet i arbetet. Att de i viss mån själva ska kunna vara med och styra över schemat och kunna ta semester när de önskar. En klurig nöt att knäcka då tiderna när godset ska transporteras inte anpassas efter chaufförernas önskemål. 

Vår plattform ligger rätt i tiden 

För att lösa ekvationen att tillåta din personal att arbeta mer flexibelt och samtidigt se till att hålla avtalen du har med kunderna krävs backup. Det är där Chaffis kommer in. Genom att registrera dig på plattformen kan du låta din personal vara ledig och samtidigt kunna fylla luckor med någon av våra registrerade lastbilschaufförer som står beredda att hoppa in.

Välkommen att registrera dig för att
testa vår tjänst kostnadsfritt!

Vi hjälper dig att hitta personal – snabbt och enkelt