Vi hjälper dig att hitta rätt chaufför för jobbet

Vår ambition när vi startade Chaffis var, och är fortfarande, att hjälpa åkerier att snabbt och enkelt hitta personal. Själva idén var att skapa en självbetjäningstjänst där åkerier matchas med passande chaufförer automatiskt. Men självklart kan vi även vara behjälpliga i urvalsprocessen. 


Det finns många lastbilschaufförer som söker arbete samtidigt som flera åkerier är i behov av chaufförer. Men de har svårt att hitta varandra. Vi fick idén om en plattform som automatiskt matchar åkeriernas behov med lediga lastbilschaufförer som matchar kriterierna. I och med att lastbilschaufförerna fyller i var de bor, hur mycket de vill jobba och vilka kvalifikationer de har sker matchningen när ett åkeri lägger upp ett nytt jobb automatiskt.

När du som driver ett åkeri lägger upp ett jobb på plattformen får du en lista med de chaufförer som matchar uppdragsbeskrivningen. Det kan vara svårt att sålla bland namnen på listan, men då finns vi där för att hjälpa dig. Tack vare vår långa erfarenhet från branschen och vårt breda kontaktnät kan vi hjälpa till att plocka fram de bästa alternativen för just ditt åkeri.

En som testat plattformen är Thomas Hammarström på Sändebudet. Lär mer om hans upplevelser av att söka lastbilschaufförer på vår plattform här!


Jakten på sommarvikarier är i full gång