Nu rullar vi igång hösten

Osäkerheten som kommit med coronapandemin har gjort att det under en period varit lugnare än vanligt i vår bransch. Nu börjar vi se ljuset i tunneln. När allt drar igång som vanligt igen finns vi där och hjälper dig att se till att lastbilen alltid kan rulla.


Det råder fortfarande chaufförsbrist, men det märks inte lika tydligt då flera åkerier valt att ligga lägre än vanligt. Orsaken är coronapandemin, som medfört ett osäkert läge även i vår bransch. 
Under sommaren har branschen nästan återgått till industrisemester. Att åkerier har valt att parkera sina bilar har märkts i samhället, bland annat på Systembolagen, som tampats med leveransproblem under sommaren. 

Nu när en stor del av befolkningen är vaccinerad tror vi att det kommer att rulla igång igen. Även regeringen spår tillväxt. När det blir dags att växla upp kan chaufförsbristen åter ställa till med problem. Då finns vi där för att hjälpa er.

Låt oss hjälpa er med bemanning

När vi frågar våra kunder om varför de använder vår plattform för rekrytering svarar de enkelheten och snabbheten. Att de får svar från tillgängliga lastbilschaufförer direkt. Och att sorteringen redan är gjord. De som matchar har rätt kompetens och geografiskt läge för att utföra jobbet.

Testa du också!


Framtidens arbetstagare prioriterar frihet