Hitta jobben du vill ha – helt automatiserat

Oavsett om du söker jobb eller extra körningar vid sidan av ditt ordinarie arbete hittar du dem här. När du väl registrerat din profil får du en notis när passande jobberbjudanden dyker upp.

Enklare än så blir det inte!

Det kommer alltid att vara kostnadsfritt att söka jobb via plattformen.

1. Registrera din personprofil med dina behörigheter, vad du söker och var du bor.

2. När ett matchande jobb dyker upp får du en notis. Välj om du vill acceptera jobbet direkt eller kontakta uppdragsgivaren.

3. Ett digitalt anställningsavtal kan upprättas om ni önskar och signeras med BankID.

Tre fördelar med att använda Chaffis:

Enkelt!
När du väl fyllt i din profil med alla behörigheter behöver du inte göra någonting mer. Då är du sökbar för åkerier och matchas med alla jobb som passar din profil. 

Tidseffektivt!
Genom att vara registrerad på plattformen söker du jobb samtidigt som du kan göra någonting annat. När ett åkeri lägger upp ett jobb som passar din profil får du en notis och kan anmäla ditt intresse.

Gratis!
Vi kommer aldrig ta ut några avgifter för chaufförer som är registrerade på plattformen. 

Logga in för att se alla jobb

När du är inloggad på plattformen ser du alla matchande jobb. När du fyllt i en intresseanmälan för ett jobb skickas ett meddelande till uppdragsgivaren direkt. Ni får varandras kontaktuppgifter och ni kan ta kontakt med varandra för att diskutera en överenskommelse. Om ni önskar kan systemet automatiskt skriva ut ett anställningsavtal som ni signerar med Bank-ID.   

Vanliga frågor

Hur loggar jag in?

Först måste du registrera ett användarkonto, där du fyller i dina uppgifter och legitimerar dig med BankID. Därefter kan du logga in på ditt konto och se alla matchande jobberbjudanden.

Hur får jag betalt för jobben?

Du skriver ett anställningsavtal direkt med åkeriet som har annonserat ut jobbet. Anställningsformen kommer ni överens om innan du börjar jobba och anställningsavtalet kan om ni önskar skrivas direkt via chaffis.se som ni signerar med Bank-ID.

Hur mycket får jag betalt?

Lönen kommer du överens om direkt med åkeriet och det står i uppdragsbeskrivningen vad som gäller. Om ni skriver avtalet med hjälp av mallen som finns på plattformen är villkoret att åkeriet skall betala minst avtalsenliga löner.

Hur får jag ett jobb som jag hittar på plattformen?

När du har hittat ett passande jobb behöver du bara signera med BankID, sedan väntar du på att åkeriet gör detsamma. Därefter får ni kontaktuppgifterna till varandra och kan påbörja samarbetet.
Viktigt att tänka på är att du har koll på att dina kör- och vilotider om du tar ett extrajobb, och informerar din ordinarie arbetsgivare.