Söker du en lastbilschaufför?

Vår vision är att hjälpa åkerier att hitta lastbilschaufförer snabbt, smidigt och kostnadseffektivt. Oavsett om du är i behov av att anställa eller hjälp med ett tillfälligt jobb vid exempelvis sjukdom, hittar du rätt person för jobbet här.

Just nu har du möjlighet att testa plattformen utan kostnad under tre månader!

1. Registrera din företagsprofil för att få tillgång till plattformen.

2. Lägg in en jobbannons där du klickar i tid, plats och krav på behörigheter.

3. Efter matchning upprättas ett anställningsavtal som signeras med BankID.

Hur hittar du chaufförer?


Som åkeriägare har du annat att göra än att leta efter personal i otaliga timmar. När du väl har fyllt i din företagsprofil och krav för jobbet du annonserar sker alla matchningar automatiskt. Ett smidigare, snabbare och billigare sätt att hitta personal är svårt att hitta. 

Vanliga frågor

Hur fungerar plattformen?

Du registrerar ditt åkeri, godkänner villkoren och signerar med BankID. Lägg upp det jobb du söker chaufför till och vilka villkor som gäller.
Systemet söker efter chaufförer som matchar jobbet och visar dem i en lista för dig. Chaufförerna som matchar uppdraget får ett meddelande och kan signera ett anställningsavtal om de vill ta uppdraget. Du kan se vilka som signerat uppdraget och väljer den du anser vara lämpligast genom att signera samma anställningsavtal.

Ni får sedan kontaktuppgifter till varandra och gör upp om de sista detaljerna.

Vad är det för typ av anställningsavtal?

I grunden är det ett anställningsavtal om behov av extra arbetskraft enligt avtalsmall som är mellan de datum du lagt in i uppdraget. Du har när du registrerat åkeriet accepterat att du avlönar minst enligt gällande kollektivavtal. I uppdragsbeskrivningen anger du vilket avtal du har/följer som arbetsgivare.

Varför ska jag använda Chaffis.se?

Vår målsättning är att du ska hitta en chaufförer snabbare, smidigare och mer kostnadseffektivt än dagens alternativ. Idag hittar åkerier i bästa fall en chaufför efter otaliga timmar på sociala medier, här kommer du i kontakt med en chaufför som vill arbeta efter det behov du har. 
Kostnaden för att använda plattformen beror på hur mycket du nyttjar den. Baserat på ett tillfälle per månad är kostnaden mellan 533-733 kronor exkl. moms beroende på längden på anställningsavtalet.

Jämför detta gärna mot alternativen hyra in från ett bemanningsföretag eller att jaga på sociala medier och inte få tag in någon chaufför.