Hitta chaufförer – snabbt, enkelt, kostnadseffektivt

Vår vision är att hjälpa åkerier att hitta lastbilschaufförer snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Oavsett om du är i behov av att anställa eller hjälp med ett tillfälligt jobb vid exempelvis sjukdom, hittar du rätt person för jobbet här. 

Avgiften för att vara registrerad på plattformen är 4995sek exkl moms per år. Då kan du nyttja tjänsten obegränsat. 

1. Registrera din företagsprofil för att få tillgång till plattformen.

2. Lägg in en jobbannons där du klickar i tid, plats och krav på behörigheter.

3. Efter matchning får du kontaktuppgifter och systemet kan automatiskt upprätta ett anställningsavtal som signeras med BankID.

Tre anledningar till att använda Chaffis:

Snabbt!
När du lägger upp ett ledigt jobb får du endast tillgång till chaufförer som uppfyller kriterierna, alla andra sållas bort. Det minskar tiden du behöver lägga för att hitta rätt chaufför bland inkomna ansökningar. 

Enkelt!
När du hittat en chaufför du vill anställa upprättas ett automatiskt anställningsavtal om du så önskar, som ni båda signerar med BankId. Sen är det bara att köra.

Prisvärt!
Kostnaden baseras på hur mycket du använder plattformen. Du betalar en låg årsavgift och en summa för varje jobbannons du lägger upp.

JUST NU ! 
Fast årsavgift, inget annat tillkommer.

Hur hittar du chaufförer?


Som åkeriägare har du annat att göra än att leta efter personal i otaliga timmar. När du väl har fyllt i din företagsprofil och krav för jobbet du annonserar sker alla matchningar automatiskt. Ett smidigare, snabbare och billigare sätt att hitta personal är svårt att hitta. 

Dessutom postar vi din annons i de bästa branchrelaterade grupperna på sociala medier (Facebook, Linkedin, Instagram)

Vanliga frågor

Hur fungerar plattformen?

Du registrerar ditt åkeri, godkänner villkoren och signerar med BankID. Lägg upp det jobb du söker chaufför till och vilka villkor som gäller.
Systemet söker efter chaufförer som matchar jobbet och visar dem i en lista med kontaktuppgifter för dig. Chaufförerna som matchar uppdraget får ett meddelande och kan kontakta dig direkt eller signera ett anställningsavtal om de vill ta uppdraget. Du kan se vilka som signerat uppdraget och väljer den du anser vara lämpligast genom att kontakta eller signera samma anställningsavtal.

Ni har redan kontaktuppgifter till varandra och kan göra upp om de sista detaljerna innan jobbet kan starta

Vad är det för typ av anställningsavtal?

Anställningsformen kommer ni som arbetsgivare och arbetstagare överens om men väljer ni att chaffis.se automatiskt skriver avtalet är det ett anställningsavtal om behov av extra arbetskraft enligt avtalsmall som är mellan de datum du lagt in i uppdraget. Du har när du registrerat åkeriet accepterat att du avlönar minst enligt gällande kollektivavtal. I uppdragsbeskrivningen anger du vilket avtal du har/följer som arbetsgivare.

Varför ska jag använda Chaffis.se?
  • Vår målsättning är att du ska hitta en chaufförer snabbare, smidigare och mer kostnadseffektivt än dagens alternativ.
  • Här kommer du i kontakt med en chaufför som vill arbeta efter det behov du har. 
  • I och med att du endast matchas med tillgängliga chaufförer som matchar kravprofilen är första sållningen redan gjord. 
  • Om man jämför kostnaden att använda plattformen mot att hyra in personal från ett bemanningsföretag eller att jaga på sociala medier och inte få tag in någon chaufför inser man snabbt att det är värt det.